Verblijven op Watersley

Watersley Sports & Talent Park is een internationale wooncampus waar tot wel 300 topsporttalenten uit binnen- en buitenland verblijven. Je verblijft op het park als team of als individu, waar je woont en leeft in de nabijheid van de topsportfaciliteiten die deze regio te bieden heeft. Met de Sportzone en een bruisend stadcentrum binnen handbereik en een ruime keuze aan onderwijsmogelijkheden is het de uitgelezen verblijfplaats voor allround talentontwikkeling.

Shortstay

Wilt u voor een scherpe prijs verblijven in een van de accommodaties op Watersley Sports & Talentpark? Bij een verblijf in de shortstay krijgen u en uw team de beschikking over 2-persoonsslaapkamers, een badkamer, woonkamer en een keuken.

Team House

Verblijf met je hele team in een van onze teamhuizen. Een huis beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om je in alle rust voor te bereiden op het Nederlands kampioenschap.

Camper Spot

Op Watersley Sports & Talentpark komt u terecht in een rustige, groene omgeving. Installeer je camper in een van onze camperspots en bereid je in alle kalmte voor op deze belangrijke wedstrijd.

Teamspot

Reserveer nu je Teamspot op Watersley Sports & Talentpark!
Een centrale uitvalsbasis voor je team tijdens het NK. Bereid je samen rustig voor op de wedstrijd en lever een optimale prestatie op het nationale kampioenschap.

Contact Us

Heeft u nog vragen? Neem contact via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt