Even voorstellen.

combinatielogo-mtb-2019-cmyk

Zonder sponsoren en partners is het haast onmogelijk om een evenement te organiseren, ook voor ons was het niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze sponsoren. Zeker onze hoofdsponsoren verdienen daarom een speciale vermelding.

KNWU
De KNWU is de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie en is verantwoordelijk voor het toewijzen van het NK aan Stichting Offroad Cycling. Daarnaast ondersteunt de KNWU het evenement doormiddel van hun expertise en materialen.

www.knwu.nl

Giant
Zoals u misschien al gezien heeft is Giant de officiƫle naamgever van het evenement. Samen met Jan Weevers van Giant is de organisatie tot een mooie samenwerking gekomen.
Giant beschikt over alles wat een fietser nodig heeft. Allerlei soorten fietsen zoals mountainbikes, e-bikes, racefietsen en stadsfietsen. Daarnaast hebben ze kleding, bescherming en accessoires voor uw fiets.

www.giant-bicycles.com

Watersley Sports & Talentpark
Watersley is een sportcampus voor internationale sporttalenten, dit doen ze op een groot park dat tijdens het NK beschikbaar wordt gesteld voor de wedstrijd. Op Watersley kan een sporter zich volledig focussen op zijn ontwikkeling vanwege het feit dat alle benodigde aspecten op 1 locatie aanwezig zijn. Wonen, trainen en eten onder zeer professionele omstandigheden.

www.watersley.nl

Volg het NK Mountainbike 2019 op de Social Media

Contact Us

Heeft u nog vragen? Neem contact via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt