Deelnemen

KNWU

Om deel te kunnen nemen aan het Giant KNWU NK Mountainbike 2019 moet je in het bezit zijn van een geldige wedstrijdlicentie. Inschrijven voor deelnemers van het NK kan via mijnKNWU tot en met 08 juli 2019 (datum onder voorbehoud van andere communicatie). Dag inschrijving is niet mogelijk!

FUNKLASSE DAMES & HEREN

Sporten is voor iedereen en daarom kun jij ook deel uitmaken van het Giant KNWU NK Mountainbike 2019! Race op het uitdagende Giant mtb-parcours tijdens de Funklasse dames & de Funklasse heren.  Denk jij over voldoende talent te beschikken om dit parcours te voltooien en wil jij je meten met de Nederlandse top? Aarzel niet en schrijf je nu in!

Watersley Teens Race

Wil jij racen in een wedstrijd zoals de absolute Nederlandse Mountainbike top? Schrijf je in voor de Watersley Teen race en neem deel aan een echte wedstijd op ons NK-parcours. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 20 juli en is toegankelijk voor sportievelingen van 13 t/m 17 jaar.

Watersley Kids Race

Wil jij racen in een wedstrijd zoals de absolute Nederlandse Mountainbike top? Schrijf je in voor de Watersley Kidsrace en neem deel aan een training en een echte wedstijd op ons kids-parcours. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 20 juli en is toegankelijk voor sportievelingen van 6 t/m 12 jaar

Contact Us

Heeft u nog vragen? Neem contact via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt