Dag uit het leven van een topsport mountainbiker
biker_stichting-ecsplore

Stichting Ecsplore en Watersley Sports & Talentpark slaan de handen ineen om nieuw talent te ontdekken in de regio van Sittard-Geleen. Op 18 juli organiseert Stichting Ecsplore een workshopdag voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Gedurende deze dag maken de kinderen kennis met de verschillende facetten van het leven van een topsport mountainbiker.

Zo kunnen ze deelnemen aan een echte mountainbike training en leren ze alles over de juiste wedstrijdvoorbereiding en wat eet een topsporter nu eigenlijk om zo snel te kunnen fietsen?

Opgeven voor de training kan via de onderstaande button, de workshopdag maakt onderdeel uit van de Summer of Sports & Arts week.

Na een goede voorbereiding is het natuurlijk super om je kunsten te vertonen tijdens een echte wedstrijd. Daarom kunnen de kinderen op zaterdag 20 juli ook deelnemen aan het NK tijdens de Watersley Kidsrace! Deze zal net als de training plaatsvinden op het Watersley Kids parcours. Opgeven kan via de onderstaande button.

Train, eet, win en leef als een topsporter!

Volg het NK Mountainbike 2019 op de Social Media

Contact Us

Heeft u nog vragen? Neem contact via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt