Organisatie

Het Giant KNWU NK Mountainbike 2019 wordt in 2019 georganiseerd door Stichting Offroad Cycling in samenwerking met Watersley Sports & Talentpark. De organisatie bestaat uit een vast team en vrijwilligers.

Sportievelingen gezocht!  

Weet jij wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een grootschalig sportevenement? En lijkt het je gaaf om dit van dichtbij te ervaren? In het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 juli organiseert Stichting Offroad-Cycling Sittard-Geleen het Giant KNWU NK Mountainbike 2019.

Voor vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli is Stichting Offroad-Cycling op zoek naar enthousiaste en sportieve vrijwilligers die willen ondersteunen tijdens het NK.  
Werkzaamheden variëren van de ondersteuning van verschillende posten zoals de inschrijvingen, prijsuitreiking en start-finish. Tot werkzaamheden op en rondom het parcours en het wegwijs maken van bezoekers. Zie jij een uitdaging in andere taken of verantwoordelijkheden? Laat het ons weten!
 
Data en tijden 
Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli 2019, van 8:00 uur – 18:00 uur. 
 
Locatie  
Watersley Sports & Talentpark in Sittard: Watersley 31, 6132 KA Sittard. 
 
Meer info 
Meer informatie over het NK-mountainbiken vind je hier: 
 
Vragen of interesse? 
Interesse? Meld je aan via onderstaande link. Heb je nog vragen? Mail naar veroon@watersley.com

Downloads  

Via onderstaande buttons kunt u de Technische gids, het programmaboekje  en het parcours in GPX-format downloaden

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact Us

Heeft u nog vragen? Neem contact via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt