Bereikbaarbaarheid Watersley

U wilt Giant KNWU NK Mountainbike natuurlijk niet missen, maar hoe kunt u hier het beste naar toe komen? Dit kun u hier allemaal vinden, ongeacht het vervoersmiddel waarmee u wenst te komen.

Parkeren Officials, deelnemers, vips & crew

Om te kunnen parkeren op Watersley Sports & Talentpark moet u beschikken over een parkeerkaart. Zonder dit ticket komt u absoluut niet het terrein op met de auto. Het parkeren op Watersley is alleen mogelijk voor KNWU, pers, Vips, deelnemers & crew. U kunt een parkeerkaart aanvragen via het onderstaande aanmeldformulier.

Parkeren bezoekers Zaterdag

Bezoekers van het evenement hebben vanwege het beperkte aantal parkeerplekken op Watersley Sports & Talentpark niet altijd de mogelijkheid om te parkeren op het park. Op zaterdag 20 juli kan dit wel, mits u in het bezit bent van een parkeerkaart, die u via het onderstaande formulier kunt bestellen. Zonder een parkeerkaart komt u het terrein niet op.

Parkeren bezoekers Zondag

Zondag is het voor bezoekers niet mogelijk om te parkeren op Watersley Sports & Talentpark. Als u op zondag 21 juli met de auto naar het evenement wilt komen kunt u parkeren bij de parking van Fortuna Sittard, Milanstraat 120 Sittard. Voor het parkeren op deze locatie dient u een kleine vergoeding te betalen. Vanaf de parking wordt u zorgeloos met een pendelbus naar het evenemententerrein gebracht.

Openbaar vervoer

Denk aan het milieu en maak gebruik van het openbaar vervoer!
Watersley Sports & Talentpark is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer vanwege de korte afstand tot het centrum en het station van Sittard. Vanaf station Sittard vertrekken 3 bussen per uur naar Watersley, dit zijn lijn 36, 37 en 40.
U bent dan binnen 10 minuten aanwezig bij het GIANT KNWU NK Mountainbike.

Met de fiets

Tijdens een sportief evenement is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een sportiever vervoersmiddel te gebruiken, de fiets. Watersley Sports & Talentpark beschikt over een fietsenstalling waarin u gratis uw fiets kunt plaatsen.

Contact Us

Heeft u nog vragen? Neem contact via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt